Νιώστε σαν επαγγελματίας στην κουζίνα με τα εξαιρετικά ανθεκτικά τηγάνια της Eva Solo!
Κύρια χαρακτηριστικά:
- Η βάση του τηγανιού έχει πάχος 10 mm και τα τοιχώματά του έχουν πάχος 7 mm.
- Δεν θα παραμορφωθεί, διατηρώντας την αρχική του μορφή για χρόνια εντατικής χρήσης.
- Κατανέμει ομοιόμορφα τη θερμότητα, έτσι ώστε το φαγητό να μαγειρεύεται ομοιόμορφα ανεξάρτητα από τον χώρο που καταλαμβάνει το τηγάνι.
- Η εξαιρετικά ανθεκτική επίστρωση Slip-Let® κάνει το φαγητό να μην κολλάει. Είναι 3 έως 5 φορές πιο ανθεκτική από τα συνηθισμένα αντικολλητικά υλικά.
- Η χαρακτηριστική λαβή επιτρέπει το κρέμασμα του τηγανιού σε έναν γάντζο στην κουζίνα.
Τρόπος χρήσης:
- Το τηγάνι μπορεί να χρησιμοποιηθεί σε εστία ή σε φούρνο προθερμασμένο έως 260°C.
- Έχει σχεδιαστεί για επαγγελματική χρήση και για ερασιτέχνες λάτρεις του μαγειρέματος.
Χρησιμοποιούμενα υλικά:
- Το τηγάνι είναι κατασκευασμένο από αλουμίνιο και η λαβή του από ανοξείδωτο ατσάλι.
- Η επίστρωση Slip-Let® είναι απαλλαγμένη από επιβλαβείς ουσίες.
Καλό να γνωρίζετε!
- Η εγγύηση για την επίστρωση είναι 5 χρόνια και για ολόκληρο το τηγάνι 25 χρόνια.
Διαθέσιμες εκδόσεις:- Eva Solo Τηγάνι, 20 cm, Eva Solo Τηγάνι, 28 cm, Eva Solo Τηγάνι, 24 cm, Eva Solo Τηγάνι, 30 εκ.