Αν δεν είστε χορτοφάγοι, ένα τέτοιο μαχαίρι θα πρέπει να βρίσκεται στην εργαλειοθήκη σας. Τα μαχαίρια κρέατος είναι συνήθως εξοπλισμένα με φαρδιές λεπίδες, αρκετά ογκώδεις και στιβαρές, ώστε να μπορούν να διαχειριστούν οποιοδήποτε, ακόμα και το πιο επίμονο κομμάτι κρέατος. Τα μαχαίρια μπριζόλας, από την άλλη, είναι εύχρηστα εργαλεία μήκους περίπου 12 εκατοστών με κυρτή και αιχμηρή λεπίδα, διευκολύνοντας το κόψιμο των μπριζολών. Ένα μαχαίρι λουκάνικου, από την άλλη, είναι μια κάπως διαφορετική ιστορία – εδώ το ζητούμενο είναι η μακριά και στενή λεπίδα, ώστε να μπορείτε να κόψετε ομαλά το λουκάνικο σε ομοιόμορφες και λεπτές φέτες. Και ας μην ξεχνάμε το μαχαίρι φιλεταρίσματος και ξεκοκαλίσματος (δηλαδή, για την αφαίρεση περιττών και μη βρώσιμων τμημάτων από κρέας και ψάρι).
28 text.x_products
124,79 €
Zwilling
Αποστολή εντός 45 εργάσιμων ημερών
164,90 €
Zwilling
Αποστολή εντός 45 εργάσιμων ημερών
205,00 €
Le Creuset
Αποστολή σε 24 ώρες