Αν οι μπαλτάδες σας φέρνουν στο μυαλό μόνο ταινίες τρόμου β' διαλογής, εμείς είμαστε εδώ για να αποκαταστήσουμε το καλό τους όνομα! Οι μπαλτάδες κουζίνας είναι πολύ χρήσιμα (και καθόλου τρομακτικά!) μαχαίρια. Έχουν ένα χαρακτηριστικό ορθογώνιο σχήμα και μια φαρδιά, κοφτερή λεπίδα. Συνήθως κατασκευάζονται από ανθεκτικό και αντισκωριακό ανοξείδωτο ατσάλι με πρόσθετα. Οι μπαλτάδες χρησιμοποιούνται κυρίως για να κόβουν κρέας και κόκαλα, λιγότερο συχνά λαχανικά ή φρούτα (εδώ θα προτείναμε ένα μαχαίρι σεφ ή εξειδικευμένα μαχαίρια για λαχανικά και φρούτα).
18 text.x_products