Ένα τηγάνι με κεραμική επίστρωση έχει όλα τα πλεονεκτήματα – θερμαίνεται ομοιόμορφα, διατηρεί τη θερμότητα για μεγάλο χρονικό διάστημα και καθαρίζεται εύκολα.
Κύρια χαρακτηριστικά:
- Η φυσική κεραμική επίστρωση του τηγανιού παράγεται χωρίς να επιβαρύνει το περιβάλλον.
- Η λεία του επιφάνεια εξασφαλίζει ότι το φαγητό δεν κολλάει.
- Τα τηγάνια με κεραμική επίστρωση θερμαίνονται ομοιόμορφα σε όλη την επιφάνεια, γεγονός που κάνει το μαγείρεμα πολύ πιο εύκολο.
- Η κεραμική επιφάνεια έχει και ένα άλλο πλεονέκτημα: διατηρεί τη θερμότητα περισσότερο και έτσι εξοικονομεί ενέργεια.
- Το φαγητό που τηγανίζεται στην κεραμική επίστρωση δεν αποκτά ανεπιθύμητο άρωμα.
Τρόπος χρήσης:
- Το τηγάνι με κεραμική επίστρωση είναι σχεδιασμένο να αντέχει σε πολύ υψηλές θερμοκρασίες (έως 400°C).
- Μπορεί να χρησιμοποιηθεί σε οποιαδήποτε κουζίνα – συμπεριλαμβανομένων των επαγωγικών εστιών.
Χρησιμοποιούμενα υλικά:
- Η κεραμική επίστρωση σχηματίζεται από ορυκτά και άργιλους που ψήνονται σε πολύ υψηλές θερμοκρασίες.
- Η λαβή του τηγανιού είναι κατασκευασμένη από ανοξείδωτο ατσάλι.
Καλό να γνωρίζετε!
- Οι κεραμικές επιστρώσεις δεν πρέπει να εκτίθενται σε γρήγορες αλλαγές θερμοκρασίας.
- Το τηγάνι πλένεται στο πλυντήριο πιάτων.
Διαθέσιμες εκδόσεις:- Eva Trio Τηγάνι, με κεραμική επίστρωση, 24 cm, Eva Trio Τηγάνι κεραμικό, 20 cm, Eva Trio Τηγάνι με κεραμική επίστρωση, 28 εκ, Eva Trio Τηγάνι με κεραμική επίστρωση, 30 cm