
Αν έχετε γίνει ο περήφανος ιδιοκτήτης μιας νέας κουζίνας, αναβαθμίσατε σε επαγωγική εστία, ή απλά χρειάζεστε ένα νέο τηγάνι επειδή μόλις ερωτευτήκατε το μαγείρεμα, παρουσιάζουμε την κατάταξή μας με τα καλύτερα τηγάνια επαγωγής για να διασφαλίσουμε ότι η επόμενη αγορά σας θα είναι μια μαγειρική επιτυχία.
Στην κουζίνα, όλα ξεκινούν με πάθος και καλά υλικά. Αλλά ακόμα και η καλύτερη συνταγή και τα πιο φρέσκα προϊόντα χρειάζονται τα σωστά εργαλεία. Και σε μια σύγχρονη κουζίνα, η καρδιά είναι συχνά μια επαγωγική εστία – γρήγορη, ακριβής και ασφαλής. Ο μεγαλύτερος σύμμαχός της; Ένα τέλεια ταιριαστό τηγάνι. Ωστόσο, η επιλογή του σωστού μπορεί να είναι ένας πραγματικός πονοκέφαλος, έτσι δεν είναι; Το έχω περάσει και εγώ. Θυμάμαι την απογοήτευση όταν το αγαπημένο μου τηγάνι απλά «δεν δούλευε» στη νέα μου εστία, και έπρεπε να βρω ένα καινούργιο και να επιλέξω ανάμεσα σε χίλιες επιλογές!
Αν, όπως εγώ, έχετε γίνει ο περήφανος ιδιοκτήτης μιας νέας κουζίνας, αναβαθμίσατε σε επαγωγική εστία, ή απλά χρειάζεστε ένα νέο τηγάνι επειδή μόλις ερωτευτήκατε το μαγείρεμα, παρουσιάζουμε την κατάταξή μας με τα καλύτερα τηγάνια επαγωγής σύμφωνα με τους πελάτες της FormAdore, για να διασφαλίσουμε ότι η επόμενη αγορά σας θα είναι μια επιτυχία.
Ένα τηγάνι επαγωγής είναι εξοπλισμένο με μια ειδική βάση που έχει σιδηρομαγνητικές ιδιότητες. Με άλλα λόγια, ο πάτος του πρέπει να είναι κατασκευασμένος από υλικό που αντιδρά στο μαγνητικό πεδίο που παράγεται από την επαγωγική εστία.
Φανταστείτε την επαγωγική σας εστία ως έναν μαγνήτη που ενεργοποιείται μόνο όταν τοποθετήσετε το σωστό μέταλλο πάνω της. Χάρη σε αυτή τη «μαγική» συνεργασία παράγεται θερμότητα – γρήγορα, αποτελεσματικά και μόνο στην επιφάνεια της βάσης του τηγανιού. Γι' αυτό η λαβή και οι άκρες ενός τηγανιού επαγωγής παραμένουν πιο δροσερές κατά το μαγείρεμα, αυξάνοντας σημαντικά την ασφάλεια.
Αναζητήστε ένα ειδικό σύμβολο στη συσκευασία ή στον πάτο του τηγανιού – ένα εικονίδιο με μια σπείρα (αρκετούς βρόχους), το οποίο είναι το καθολικό σημάδι συμβατότητας με επαγωγική εστία.
Πριν παρουσιάσουμε την κατάταξή μας με τα καλύτερα τηγάνια, πρέπει να απαντήσετε στην ερώτηση τι ακριβώς ψάχνετε. Το καλύτερο τηγάνι επαγωγής είναι αυτό που ταιριάζει απόλυτα στις ανάγκες και το στυλ μαγειρέματος σας. Όπως και με άλλα τηγάνια, είναι σημαντικό τι σκοπεύετε να μαγειρέψετε – ένα τηγάνι επαγωγής για τηγανίτες είναι διαφορετικό από ένα τηγάνι επαγωγής για τηγάνισμα μπριζόλας. Χρειάζεστε ένα μεγάλο τηγάνι επαγωγής, ή ίσως ένα σετ τηγανιών για όλη την οικογένεια; Προτιμάτε ένα τηγάνι επαγωγής αλουμινίου ή ένα τηγάνι επαγωγής από χυτοσίδηρο;
Πριν πάρετε μια απόφαση, κάντε στον εαυτό σας μερικές ερωτήσεις. Τι μαγειρεύετε πιο συχνά; Χρειάζεστε ένα ευέλικτο τηγάνι για τα πάντα, ή ένα εξειδικευμένο για μπριζόλες ή τηγανίτες; Επίσης, δώστε προσοχή σε μερικά βασικά στοιχεία:
Βάση. Η απόλυτη βάση. Πρέπει να είναι τέλεια επίπεδη και παχιά. Μια παχιά, πολυστρωματική βάση (π.χ. με ενσωματωμένο δίσκο αλουμινίου) αποτρέπει την παραμόρφωση και εγγυάται ομοιόμορφη κατανομή θερμότητας.
Αντικολλητική επίστρωση: Το κλειδί για άνετο τηγάνισμα χωρίς τόνους λίπους, και επίσης ο καλύτερος τύπος τηγανιού για αρχάριους μάγειρες. Ένα ατσάλινο τηγάνι θα είναι εξαιρετικό για το τηγάνισμα μπριζόλας, αλλά τα πιο δημοφιλή τηγάνια επαγωγής είναι αντικολλητικά. Ένα αντικολλητικό τηγάνι επαγωγής – ένα τηγάνι επαγωγής για τηγάνισμα αυγών, ένα τηγάνι επαγωγής για τηγανίτες, λαχανικά ή πουλερικά – είναι μια δημοφιλής επιλογή μεταξύ των πελατών μας.
Υλικό σώματος: Το αλουμίνιο παρέχει ελαφρότητα και εξαιρετική αγωγιμότητα θερμότητας, ο ανοξείδωτος χάλυβας είναι συνώνυμο της αντοχής, και ο χυτοσίδηρος είναι ένας μάστορας στη διατήρηση της θερμοκρασίας. Η επιλογή του σωστού τηγανιού, ωστόσο, εξαρτάται σε μεγάλο βαθμό από τις ανάγκες και τις μαγειρικές, καθώς και τις διατροφικές, σας συνήθειες.
Λαβή: Πρέπει να είναι εργονομική και να εφαρμόζει σταθερά στο χέρι σας. Σε κάθε κατάταξη με τα καλύτερα τηγάνια, αυτά με λαβές που δεν θερμαίνονται κυριαρχούν. Τα μοντέλα με αποσπώμενη λαβή είναι μια εξαιρετική λύση αν θέλετε να χρησιμοποιήσετε το τηγάνι στο φούρνο ή να εξοικονομήσετε χώρο στα ντουλάπια σας.
Βάρος και μέγεθος: Ταιριάξτε τα με τη δύναμή σας και το μέγεθος της οικογένειάς σας. Ένα τηγάνι διαμέτρου 24 cm είναι ευέλικτο για ένα άτομο ή ένα ζευγάρι, ενώ τα 28 cm θα είναι τέλεια για πολλά άτομα. Ένα τηγάνι επαγωγής από χυτοσίδηρο θα μείνει μαζί σας για γενιές, αλλά σε σύγκριση με ένα τηγάνι αλουμινίου, είναι αρκετά βαρύ.
182,45 €304,08 €
Le Creuset
Αποστολή εντός 19 εργάσιμων ημερών
186,13 €
Le Creuset
Αποστολή εντός 19 εργάσιμων ημερών


Όπως ήδη αναφέραμε, η επιλογή του σωστού τηγανιού είναι ζωτικής σημασίας για την άνεση στο μαγείρεμα και τη γεύση των σερβιρισμένων πιάτων. Παρακάτω θα βρείτε προτεινόμενα τηγάνια που αποτελούν επένδυση για χρόνια, συνδυάζοντας τα καλύτερα υλικά, καινοτόμες τεχνολογίες και σαγηνευτικό σχεδιασμό. Αυτά είναι τα πιο δημοφιλή τηγάνια επαγωγής μεταξύ των πελατών μας και αξιόπιστες μάρκες που προσφέρουν υλικά υψηλής ποιότητας και μακροχρόνιες εγγυήσεις.
Ένα από τα καλύτερα τηγάνια επαγωγής στην προσφορά μας. Δεν είναι περίεργο, τα ατσάλινα τηγάνια Scanpan από τη συλλογή Impact είναι από εκείνα τα σκεύη κουζίνας που μπορείτε εύκολα να ερωτευτείτε. Χάρη στην πολυστρωματική τους βάση με πυρήνα αλουμινίου, θερμαίνονται γρήγορα και, το πιο σημαντικό, πολύ ομοιόμορφα, κάτι που βοηθά στην αποφυγή του καψίματος των τροφών σε ένα σημείο. Είναι επίσης άνετα στη χρήση – καλά ισορροπημένα και αρκετά ελαφριά ώστε ο χειρισμός τους να μην αποτελεί πρόβλημα.
Οι σχεδιαστές σκέφτηκαν επίσης μικρές αλλά πρακτικές λεπτομέρειες: το προφίλ χείλος διευκολύνει το άδειασμα σαλτσών χωρίς να στάζουν, και η εσωτερική κλίμακα μέτρησης επιτρέπει την ακριβή δοσολογία υγρών. Επιπλέον, μπορούν να χρησιμοποιηθούν και στο φούρνο σε θερμοκρασίες έως 250°C.
Αν και η τιμή των τηγανιών επαγωγής Scanpan είναι αρκετά υψηλή, πρόκειται για προϊόντα για χρόνια και τα καλύτερα τηγάνια επαγωγής που θα αρέσουν κυρίως στους λάτρεις του κρέατος, των τέλεια τηγανισμένων μπριζόλων και των ζουμερών κοτολέτων.


Αν ψάχνετε για ένα αντικολλητικό τηγάνι ή σας αρέσει να μαγειρεύετε με ελάχιστο λίπος, δείτε τα υψηλής ποιότητας τηγάνια Le Creuset. Τα τηγάνια της συλλογής 3-ply διαθέτουν μια χαρακτηριστική, τριών στρωμάτων κατασκευή, που αποτελείται από έναν πυρήνα αλουμινίου ενσωματωμένο ανάμεσα σε δύο στρώσεις ανοξείδωτου χάλυβα, εξασφαλίζοντας εξαιρετικά αποτελεσματική και ομοιόμορφη κατανομή θερμότητας από τη βάση μέχρι τις άκρες.
Αυτό μεταφράζεται σε πλήρη έλεγχο της διαδικασίας τηγανίσματος και εξαιρετικά αποτελέσματα, είτε ετοιμάζετε ευαίσθητο ψάρι είτε μια μπριζόλα που απαιτεί υψηλές θερμοκρασίες. Οι συμπαγείς, πριτσινωτές λαβές είναι σχεδιασμένες να παραμένουν δροσερές κατά το μαγείρεμα στην εστία, εγγυώμενες ασφαλές και σταθερό κράτημα. Αυτά τα τηγάνια είναι πλήρως συμβατά με όλες τις πηγές θερμότητας, και η υψηλή τους αντοχή στη θερμοκρασία επιτρέπει την ελεύθερη χρήση τους και στο φούρνο. Στην προσφορά της Le Creuset, θα βρείτε επίσης μαντεμένια τηγάνια επαγωγής – τα καλύτερα τηγάνια επαγωγής για όσους εκτιμούν τον εξοπλισμό που διαρκεί για γενιές και δεν φοβούνται τα βαριά σκεύη.
294,64 €
Le Creuset
Αποστολή εντός 19 εργάσιμων ημερών
374,85 €
Le Creuset
Αποστολή εντός 19 εργάσιμων ημερών
179,05 €
Le Creuset
Αποστολή εντός 19 εργάσιμων ημερών


Τα αντικολλητικά τηγάνια Fissler από τη σειρά Adamant είναι τα καλύτερα τηγάνια επαγωγής για όσους εκτιμούν την άνεση μιας αντικολλητικής επίστρωσης αλλά δεν θέλουν να συμβιβαστούν στην αντοχή. Το μυστικό τους βρίσκεται σε μια καινοτόμο αντικολλητική επίστρωση που περιέχει σωματίδια καρβιδίου του πυριτίου – ένα υλικό με σκληρότητα παρόμοια με το διαμάντι. Αυτό καθιστά την επιφάνεια του τηγανιού εξαιρετικά ανθεκτική στις γρατσουνιές, επιτρέποντας την ασφαλή χρήση μεταλλικών σκευών κουζίνας, κάτι που είναι σπάνιο για αντικολλητικά τηγάνια. Η βάση των εξαιρετικών ιδιοτήτων τηγανίσματος είναι η ενεργειακά αποδοτική βάση Cookstar, η οποία κατανέμει βέλτιστα τη θερμότητα και είναι πλήρως προσαρμοσμένη σε όλους τους τύπους εστιών, συμπεριλαμβανομένης της επαγωγής.
Κατασκευασμένα στη Γερμανία, τα τηγάνια Adamant χαρακτηρίζονται από υψηλή ποιότητα κατασκευής και εργονομική, ασφαλή λαβή που εφαρμόζει καλά στο χέρι. Αυτή είναι μια ιδανική επιλογή για όποιον αναζητά ένα αξιόπιστο, ευέλικτο τηγάνι για καθημερινή χρήση, συνδυάζοντας τα καλύτερα χαρακτηριστικά δύο κόσμων: την άνεση της αντικολλητικής επίστρωσης και την αντοχή των παραδοσιακών σκευών.
247,70 €
Fissler
Αποστολή εντός 21 εργάσιμων ημερών
Έχουμε εδώ λάτρεις της ιταλικής κουζίνας; Κρεμώδες ριζότο ή... ιταλικό design; Το τηγάνι επαγωγής Ballarini Salina Granitium είναι ένα από τα καλύτερα τηγάνια επαγωγής τιτανίου. Είναι επίσης η επιτομή της ιταλικής προσέγγισης στο μαγείρεμα, όπου η λειτουργικότητα συναντά τον κομψό σχεδιασμό.
Στην καρδιά τους βρίσκεται μια εξαιρετικά ανθεκτική, πολυστρωματική αντικολλητική επίστρωση Granitium Ti-X, ενισχυμένη με τιτάνιο. Αυτό δίνει στην επιφάνεια μια χαρακτηριστική, πέτρινη εμφάνιση, αλλά το πιο σημαντικό, εγγυάται εξαιρετική αντοχή στις γρατσουνιές και την τριβή, επιτρέποντας ακόμη και τη χρήση μεταλλικών σκευών. Το σφυρήλατο σώμα αλουμινίου εξασφαλίζει γρήγορη και ομοιόμορφη κατανομή θερμότητας, κάτι που είναι ζωτικής σημασίας για τέλεια αποτελέσματα τηγανίσματος σε όλους τους τύπους εστιών, συμπεριλαμβανομένης της επαγωγής.
Ένα χαρακτηριστικό γνώρισμα της σειράς είναι η εργονομική λαβή από ανοξείδωτο χάλυβα σε σχήμα V, σχεδιασμένη από το στούντιο Matteo Thun & Antonio Rodriguez του Μιλάνου. Η ειδική της κατασκευή εξασφαλίζει ότι η λαβή παραμένει πιο δροσερή για μεγαλύτερο χρονικό διάστημα, αυξάνοντας σημαντικά την άνεση και την ασφάλεια κατά τη χρήση. Δεν είναι περίεργο που το τηγάνι επαγωγής Ballarini Salina είναι μια συχνή επιλογή μεταξύ των πελατών μας.


Η σειρά τηγανιών WMF PermaDur Premium είναι η επιτομή της ευελιξίας και της υψηλότερης ποιότητας στην κατηγορία των αντικολλητικών σκευών. Στην καρδιά τους βρίσκεται ένα παχύ σώμα αλουμινίου, το οποίο εγγυάται άμεση και, το πιο σημαντικό, τέλεια ομοιόμορφη κατανομή θερμότητας σε όλη την επιφάνεια. Το βασικό στοιχείο, ωστόσο, είναι η τεχνολογικά προηγμένη, πολυστρωματική επίστρωση PermaDur, η οποία χαρακτηρίζεται από εξαιρετική αντοχή και αντοχή στις γρατσουνιές, ξεπερνώντας σημαντικά τα τυπικά αντικολλητικά τηγάνια. Χάρη σε αυτήν, η προετοιμασία ευαίσθητων πιάτων όπως αυγά, ψάρια ή τηγανίτες γίνεται απίστευτα απλή και απαιτεί ελάχιστο λίπος. Κάθε τηγάνι είναι εξοπλισμένο με μια καθολική βάση TransTherm®, η οποία εξασφαλίζει εξαιρετική απόδοση. Εν ολίγοις, το PermaDur Premium είναι μια αξιόπιστη, ασφαλής (χωρίς PFOA) και εξαιρετικά άνετη επιλογή για όλους, και ευέλικτα τηγάνια για καθημερινό, ολοκληρωμένο μαγείρεμα.
Η επιλογή του ιδανικού τηγανιού είναι μια τέχνη που συνδυάζει τρία στοιχεία: ένα συμπαγές υλικό βάσης, μια ανθεκτική επίστρωση και προσεγμένες προσθήκες που κάνουν τη ζωή ευκολότερη. Είναι ακριβώς η συνέργεια μεταξύ τους που καθορίζει αν το μαγείρεμα θα είναι μια καθαρή απόλαυση.
Αλουμίνιο: Η πιο δημοφιλής επιλογή. Ελαφρύ, οικονομικό και φανταστικό στην αγωγιμότητα της θερμότητας. Τα τηγάνια αλουμινίου θερμαίνονται άμεσα και ομοιόμορφα. Είναι ιδανικά για γρήγορο, καθημερινό μαγείρεμα.
Ανοξείδωτος χάλυβας: Η επιλογή των επαγγελματιών. Είναι εξαιρετικά ανθεκτικός, υγιεινός και ανθεκτικός στη διάβρωση και τις υψηλές θερμοκρασίες. Από μόνος του, δεν είναι ο καλύτερος αγωγός θερμότητας, οπότε αναζητήστε μοντέλα με παχιά, πολυστρωματική βάση «σάντουιτς» με πυρήνα αλουμινίου ή χαλκού.
Χυτοσίδηρος: Το βαρύ πυροβολικό στην κουζίνα. Τα μαντεμένια τηγάνια είναι βαριά, θερμαίνονται αργά, αλλά συσσωρεύουν και διατηρούν τη θερμοκρασία εξαιρετικά. Είναι πρακτικά αιώνια. Ιδανικά για τηγάνισμα μπριζόλας, σιγοβράσιμο κρεάτων και ψήσιμο. Φυσικά σιδηρομαγνητικά, οπότε λειτουργούν εξαιρετικά στην επαγωγή. Ανάμεσά τους, θα βρείτε τόσο ένα άφθαρτο τηγάνι επαγωγής για τηγανίτες, ένα τηγάνι επαγωγής για ψήσιμο στη σχάρα, όσο και ένα τηγάνι επαγωγής για τηγάνισμα μπριζόλας.
Ο διάβολος κρύβεται στις λεπτομέρειες. Είναι οι μικρές ανέσεις που μας κάνουν να προτιμούμε ένα τηγάνι από ένα άλλο. Τα καλύτερα τηγάνια επαγωγής είναι επίσης αυτά που διευκολύνουν τις εργασίες στην κουζίνα χάρη στο σχεδιασμό τους! Τι χαρακτηρίζει τα πιο δημοφιλή τηγάνια επαγωγής;
Αποσπώμενη λαβή: Απόλυτη επιτυχία! Σας επιτρέπει να βάλετε το τηγάνι στο φούρνο για να ψήσετε ένα πιάτο. Επίσης, διευκολύνει το σερβίρισμα φαγητού απευθείας στο τραπέζι και, το πιο σημαντικό, εξοικονομεί πολύτιμο χώρο στα ντουλάπια και το πλυντήριο πιάτων.
Προφίλ άκρες: Διευκολύνουν το άδειασμα σαλτσών ή το γλίστρημα τηγανίτων χωρίς να κάνετε χάος.
Έλεγχος θερμοκρασίας: Τα υψηλής ποιότητας τηγάνια επαγωγής προσφέρουν ενδιαφέρουσες λύσεις που διευκολύνουν το μαγείρεμα και προστατεύουν τα σκεύη από ζημιές. Ένα παράδειγμα τέτοιας ευκολίας είναι ο έλεγχος θερμοκρασίας στα τηγάνια Eva Trio. Επιτρέπει τον έλεγχο της θερμοκρασίας στις επαγωγικές εστίες. Χάρη σε αυτό, η θερμοκρασία τηγανίσματος δεν υπερβαίνει ποτέ τους 230°C, και η επίστρωση του τηγανιού δεν καταστρέφεται από την υπερθέρμανση.
Είναι ακριβώς η τεχνολογία επίστρωσης που έχει υποστεί μια πραγματική επανάσταση τα τελευταία χρόνια. Οι μέρες που η επιλογή περιοριζόταν σε έναν τύπο Teflon έχουν περάσει ανεπιστρεπτί.
Επιστρώσεις τιτανίου: Επί του παρόντος, μερικές από τις σκληρότερες και πιο ανθεκτικές στις γρατσουνιές αντικολλητικές επιστρώσεις που χαρακτηρίζουν τα καλύτερα τηγάνια τιτανίου. Τα σωματίδια τιτανίου δημιουργούν ένα εξαιρετικά ανθεκτικό στρώμα που αντέχει πολύ καλά στην καθημερινή, εντατική χρήση. Ένα τηγάνι επαγωγής τιτανίου είναι ένα τηγάνι για χρόνια!
Επιστρώσεις γρανίτη/μαρμάρου (πέτρας): Στην πραγματικότητα, πρόκειται για προηγμένες συνθετικές επιστρώσεις (π.χ. με βάση PTFE) ενισχυμένες με σωματίδια γρανίτη ή άλλα ορυκτά. Οι κατασκευαστές τηγανιών με τέτοιες επιστρώσεις εξασφαλίζουν υψηλή αντοχή στην τριβή, εξαιρετικό αντικολλητικό αποτέλεσμα και ελκυστική, φυσική εμφάνιση.
Κεραμικές επιστρώσεις: Δημιουργούνται από ορυκτά και πηλό. Τα τηγάνια υψηλής ποιότητας εκτιμώνται για το ότι δεν περιέχουν PTFE και PFOA, καθώς και για την αντοχή τους σε πολύ υψηλές θερμοκρασίες. Ιδανικά για άτομα που αναζητούν λύσεις που προάγουν την υγεία.
Η επιλογή του καλύτερου τηγανιού επαγωγής είναι μια επένδυση στην ποιότητα και την απόλαυση του καθημερινού μαγειρέματος. Δεν υπάρχει ένα καθολικό μοντέλο για όλους. Το κλειδί είναι να κατανοήσετε τις δικές σας ανάγκες και να δώσετε προσοχή στην ποιότητα κατασκευής – το πάχος της βάσης, τον τύπο της επίστρωσης και το υλικό του σώματος. Θυμηθείτε ότι ένα καλό τηγάνι όχι μόνο διευκολύνει την εργασία αλλά και εμπνέει μαγειρικά πειράματα. Ο ήχος των τέλεια τσιγαρισμένων υλικών και το άρωμα που αναδύεται από το τηγάνι είναι μερικές από τις μεγαλύτερες χαρές που φέρνει το μαγείρεμα.
Η επιλογή του σωστού τηγανιού είναι μια σημαντική απόφαση. Σας έχουμε ήδη παρουσιάσει τα πιο δημοφιλή τηγάνια επαγωγής, οπότε τώρα είναι η ώρα για μια μικρή περίληψη και μια γρήγορη συνοπτική οδηγία. Τι πρέπει να προσέξετε όταν ψάχνετε για το καλύτερο τηγάνι επαγωγής (για εσάς!);
Σύμβολο επαγωγής: Πάντα να αναζητάτε το εικονίδιο της σπείρας στον πάτο ή τη συσκευασία.
Παχιά και επίπεδη βάση: Αυτό εγγυάται ομοιόμορφο τηγάνισμα και χωρίς παραμόρφωση.
Μέγεθος και τύπος τηγανιού. Ταιριάξτε τη διάμετρο του τηγανιού με την επαγωγική σας εστία, το μέγεθος της οικογένειάς σας και τι μαγειρεύετε πιο συχνά.
Ταιριάξτε το υλικό με το στυλ μαγειρέματος σας: Αλουμίνιο για ταχύτητα, ατσάλι για επαγγελματικό τηγάνισμα, χυτοσίδηρος για διατήρηση θερμοκρασίας.
Αντικολλητική επίστρωση: Ένα τηγάνι επαγωγής με επίστρωση Teflon προσφέρει άνεση. Μια επίστρωση τιτανίου είναι η πιο ανθεκτική, η πέτρα είναι ευέλικτη, και η κεραμική είναι μια υγιεινή εναλλακτική. Ένα αντικολλητικό τηγάνι επαγωγής είναι εξαιρετικό για αρχάριους μάγειρες!
Τα χαρακτηριστικά έχουν σημασία: Ένας δείκτης θερμοκρασίας και μια αποσπώμενη λαβή είναι έξτρα που θα λατρέψετε.
Μην φοβάστε να επενδύσετε: Ένα καλό τηγάνι θα σας εξυπηρετήσει για χρόνια, ανταμείβοντάς σας με τέλεια πιάτα, και οι καλύτεροι κατασκευαστές τηγανιών θα εγγυηθούν μακροχρόνια εγγύηση. Τα τηγάνια υψηλής ποιότητας κοστίζουν περισσότερο από τις προσφορές των σούπερ μάρκετ για κάποιο λόγο.
Θυμηθείτε να συντηρείτε και να χρησιμοποιείτε σύμφωνα με τις συστάσεις του κατασκευαστή. Μην χρησιμοποιείτε επιθετικά χημικά στην επιφάνεια του τηγανιού. Ένα αντικολλητικό τηγάνι επαγωγής θα διαρκέσει περισσότερο αν το πλένετε στο χέρι.
Ελπίζω αυτός ο μίνι-οδηγός να έχει ρίξει φως στα τηγάνια επαγωγής και να κάνει την επόμενη αγορά σας πλήρως ενημερωμένη. Θυμηθείτε, ένα τηγάνι δεν είναι απλά ένα συνηθισμένο αντικείμενο. Είναι σαν ένα πινέλο για έναν ζωγράφο ή ένα σκαρπέλο για έναν γλύπτη. Είναι ένα εργαλείο που σας δίνει την ελευθερία να δημιουργείτε στην κουζίνα. Επιλέγοντας σοφά, επενδύετε σε χιλιάδες μελλοντικές νόστιμες στιγμές που θα περάσετε στο τραπέζι με αγαπημένα πρόσωπα. Καλή όρεξη!

