Ανοξείδωτα τηγάνια

Η οικογένεια προϊόντων Original-Profi Collection® της Fissler αποτελείται από μαγειρικά σκεύη υψηλής ποιότητας, τα οποία είναι εξαιρετικά ανθεκτικά, αισθητικά ευχάριστα και κάνουν την καθημερινή προετοιμασία των γευμάτων εξαιρετικά απολαυστική. Βασικά χαρακτηριστικά:

  • Το τηγάνι έχει κατασκευαστεί χωρίς καθόλου πριτσίνια, καθιστώντας το πολύ ανθεκτικό.
  • Διαθέτει 2 πρακτικές, εργονομικά σχεδιασμένες λαβές που παραμένουν δροσερές κατά τη χρήση.
  • Είναι ιδιαίτερα ανθεκτικό στις γρατσουνιές και στις παραμορφώσεις. Δεν υπόκειται σε διάβρωση.
  • Υπάρχει ένα δοσομετρικό κύπελλο στην εσωτερική επιφάνεια του σκεύους.
  • Η θερμότητα κατανέμεται γρήγορα και ομοιόμορφα από την ειδική βάση Fissler Cookstar®.
Πώς να το χρησιμοποιήσετε:
  • Το τηγάνι είναι κατάλληλο όχι μόνο για εστίες (συμπεριλαμβανομένων των επαγωγικών), αλλά και για φούρνους (έως μέγιστο τους 230°C).
Υλικά που χρησιμοποιούνται:
  • Το τηγάνι έχει κατασκευή από ανοξείδωτο ατσάλι 18/10, το οποίο προέρχεται από 90% ανακυκλωμένο υλικό.
Καλό να γνωρίζετε!
  • Η σειρά Original-Profi Collection® κατασκευάζεται στη Γερμανία.
  • Τα τηγάνια έχουν εγγύηση έως και 15 χρόνια.
  • Μπορούν επίσης να πλυθούν στο πλυντήριο πιάτων.



Διαθέσιμες εκδόσεις:
  • Original Profi Collection Τηγάνι με δύο λαβές, 24 cm, από ανοξείδωτο ατσάλι, Original Profi Collection Τηγάνι, ανοξείδωτο ατσάλι, 28 cm, με λαβές
Λεπτομέρειες προϊόντος

Έχετε ερωτήσεις για το προϊόν; Ρωτήστε μας

30 ημέρες για επιστροφή προϊόντος

πάνω από 500.000 παραγγελίες

99% ικανοποιημένοι πελάτες

30.000+ αξιολογήσεις

Fissler

Original Profi Collection Τηγάνι, ανοξείδωτο ατσάλι, με λαβές

FI-00130351 (084-388-24-100/0)

παραλλαγές

2
2
Original Profi Collection Τηγάνι με δύο λαβές, 24 cm, από ανοξείδωτο ατσάλι

Original Profi Collection Τηγάνι με δύο λαβές, 24 cm, από ανοξείδωτο ατσάλι

179,52 €
Αποστολή εντός 40 εργάσιμων ημερών

Παράδοση το αργότερο Δευτέρα, 02/03/2026

Δωρεάν αποστολή

Με κούριερ Speedex ή με κούριερ DHL

Δωροκάρτα FA

Αν ψάχνεις το τέλειο δώρο την τελευταία στιγμή.