Για τηγανίτες, για ομελέτες, για κρέπες... αυτό το τηγάνι έχει μια πραγματικά εντυπωσιακή επιφάνεια μαγειρέματος!
Κύρια χαρακτηριστικά:
- Αυτό είναι το ιδανικό τηγάνι για τηγανίτες – τα χαμηλά, καμπυλωτά τοιχώματα διευκολύνουν την ομαλή μεταφορά των έτοιμων τηγανιτών.
- Έχει επίσης το πλεονέκτημα ότι είναι ελαφρύ – έτσι το γύρισμα των τηγανιτών στον αέρα θα είναι παιχνιδάκι!
- Η ειδική επίστρωση του τηγανιού είναι το καμάρι της Scanpan: αντικολλητική, εύκολη στον καθαρισμό, ανθεκτική στα μεταλλικά σκεύη....
- Το αλουμίνιο είναι εξαιρετικός αγωγός της θερμότητας, οπότε οι ομελέτες ή οι τηγανίτες που θα ετοιμάσετε στο τηγάνι θα είναι πάντα ομοιόμορφα τηγανισμένες.
- Χάρη στην παραγωγή στη Δανία, η σειρά της Scanpan είναι εξαιρετικά υψηλής ποιότητας.
Τρόπος χρήσης:- Αυτό το επίπεδο και ελαφρύ τηγάνι είναι σχεδιασμένο για την αποτελεσματική προετοιμασία ακόμα και μεγάλων ποσοτήτων τηγανιτών.
- Η σειρά τηγανιών Classic μπορεί να χρησιμοποιηθεί στο φούρνο μέχρι μέγιστη θερμοκρασία 260°C.
Υλικό:- Το τηγάνι τηγανιτών Classic είναι κατασκευασμένο από αλουμίνιο.
Καλό να γνωρίζετε!- Για να εξασφαλίσετε ότι το τηγάνι τηγανιτών Classic θα διαρκέσει όσο το δυνατόν περισσότερο, είναι σημαντικό να αποφεύγετε τις απότομες αλλαγές θερμοκρασίας στην επιφάνεια (π.χ. ρίχνοντας κρύο νερό σε ένα ζεστό τηγάνι).