Τα πιάτα που μαγειρεύονται στο μπάρμπεκιου έχουν μια μοναδική γεύση και άρωμα και – χάρη στη μειωμένη χρήση λίπους κατά την προετοιμασία – είναι πιο εύπεπτα και υγιεινά. Δεν είναι περίεργο που μας λείπουν τόσο πολύ μετά το τέλος της εποχής του μπάρμπεκιου. Όμως αυτό δεν είναι απαραίτητο. Απλά προμηθευτείτε ένα τηγάνι μπάρμπεκιου Staub για να τα απολαμβάνετε όλο τον χρόνο.
Κύρια χαρακτηριστικά:
- Εξαιρετική ποιότητα και αντοχή – το τηγάνι έχει δημιουργηθεί για να διαρκέσει για πολλά χρόνια. Δεν είναι ασυνήθιστο τα μαγειρικά σκεύη από χυτοσίδηρο αυτής της μάρκας να περνούν από γενιά σε γενιά.
- Οι χαρακτηριστικές αυλακώσεις δημιουργούν ένα σχέδιο σαν σχάρα στο κρέας ή το ψάρι.
- Ο χοντρός χυτοσίδηρος αποτρέπει το κάψιμο του φαγητού και διανέμει τέλεια τη θερμότητα σε όλη την επιφάνεια.
Χρησιμοποιούμενα υλικά:- Κατασκευασμένο εξ ολοκλήρου από χυτοσίδηρο.
Πώς να το χρησιμοποιήσετε:- Όλοι οι τύποι εστιών και φούρνων.
Καλό να γνωρίζετε!- Υπάρχει εγγύηση 30 ετών με την αγορά του τηγανιού.
- Για να διατηρήσετε τις καλύτερες ιδιότητές του, συνιστούμε να μην ρίχνετε κρύο νερό σε ένα καυτό τηγάνι, να αποφεύγετε τον σκληρό καθαρισμό και τα λειαντικά προϊόντα, να χρησιμοποιείτε μόνο ξύλινες ή πλαστικές σπάτουλες και να το στεγνώνετε καλά πριν το αποθηκεύσετε σε ένα ντουλάπι.
Διαθέσιμες εκδόσεις:- Staub Τηγάνι Γκριλ τετράγωνο, 30 cm, μαντεμένιο, γραφίτης, Staub Τηγάνι Γκριλ τετράγωνο, 30 εκ., μαύρο, μαντεμένιο