Τα κόκκινα κρασιά, όπως και ορισμένα λευκά, πρέπει να μεταγγίζονται πριν το σερβίρισμα – μια διαδικασία που βελτιώνει σημαντικά τη γεύση του κρασιού, απομακρύνει τα ιζήματα και το οξειδώνει. Για βέλτιστη μετάγγιση, αξίζει να αποκτήσετε μια καράφα κρασιού ή να επιλέξετε έναν επαγγελματικό αποκλειστικό μεταγγιστή. Θυμηθείτε: όσο πιο νέο και «κοφτερό» είναι το κρασί, τόσο περισσότερο κερδίζει από την οξυγόνωση!
Οι καράφες και οι μεταγγιστές είναι επίσης αξεσουάρ που γίνονται μια μοναδική διακόσμηση και ένα ισχυρό στοιχείο της διακόσμησης του τραπεζιού. Στην παρακάτω κατηγορία, εκτός από καράφες παραδοσιακού σχήματος, θα βρείτε avant-garde καράφες, επαγγελματικούς μεταγγιστές και το κλασικό του είδους – τις κρυστάλλινες καράφες. Στην γκάμα μας μπορείτε επίσης να βρείτε διακοσμητικά σκεύη για το σερβίρισμα άλλων αλκοολούχων ποτών, για παράδειγμα καράφες για ουίσκι ή κονιάκ.
98 text.x_products