Ένα γνήσιο πολωνικό δείπνο δεν γίνεται χωρίς πουρέ πατάτας (γνωστός και ως πολτός πατάτας) και μια καλοχτυπημένη κοτολέτα. Άλλωστε, ποιος από εμάς δεν γνωρίζει τον χαρακτηριστικό ήχο του κρέατος που χτυπιέται τα κυριακάτικα πρωινά; Ένα εργαλείο για το κρέας και μια πρέσα πατάτας βρίσκονται στο συρτάρι της κουζίνας κάθε Πολωνίδας και Πολωνού.
Ένα ξύλινο ή μεταλλικό εργαλείο για το κρέας θα είναι απαραίτητο για το πρώτο στάδιο της προετοιμασίας – είτε πρόκειται για χοιρινή μπριζόλα είτε για de volaille, το κρέας πρέπει να φτάσει στη σωστή τρυφερότητα. Με ένα ατσάλινο εργαλείο ή πρέσα κρέατος, οι μαγειρεμένες πατάτες μπορούν γρήγορα να μετατραπούν σε τέλεια κρεμώδη υφή. Ένα, δύο, τρία – όλα είναι έτοιμα! Τέλος, χρησιμοποιήστε μια πρέσα σκόρδου ή εσπεριδοειδών για να στύψετε λίγο σκόρδο και λεμόνι στη βινεγκρέτ για τη σαλάτα. Και ένα νόστιμο δείπνο είναι έτοιμο!
40 text.x_products
51,90 €
Printworks
Αποστολή εντός 4 εργάσιμων ημερών
32,79 €
Zwilling
Αποστολή εντός 3 εργάσιμων ημερών