Πώς μαγειρεύετε έναν νόστιμο, διαυγές ζωμό; Υπάρχουν πολλοί τρόποι, αλλά δεν μπορείτε να το κάνετε χωρίς ένα κουτάλι σουρωτήρι, κοινώς γνωστό ως τρυπητή κουτάλα! Και πώς ψαρεύετε τα ζυμαρικά ή τα νιόκι από το βραστό νερό; Και εδώ, ένα μεγάλο και βολικό σουρωτήρι έρχεται να σας σώσει! Εξοπλισμένο με μακριά λαβή και διάτρητο πάτο, είναι ένα απαραίτητο αξεσουάρ ανάμεσα στα αξεσουάρ κουζίνας κάθε νοικοκυράς που σέβεται τον εαυτό της και κάθε σχολαστικού μάγειρα.
Ανάλογα με το μέγεθός του, το κουτάλι σουρωτήρι μπορεί να χρησιμοποιηθεί για διάφορες εργασίες μαγειρέματος: ένα μικρό μπορεί να χρησιμοποιηθεί για το στράγγισμα ραβιόλι (για ζυμαρικά, ωστόσο, συνιστούμε ένα μεγάλο σουρωτήρι ή σήτα), ενώ ένα μεγαλύτερο είναι χρήσιμο για το «ψάρεμα» παντζαριών από τον μπορς. Το υλικό κατασκευής του παίζει επίσης σημαντικό ρόλο – ένα διαχρονικό ατσάλινο κουτάλι θα είναι άφθαρτο, ενώ ένα κατασκευασμένο από σιλικόνη θα φέρει λίγο χρώμα στην κουζίνα! Αν και φαινομενικά τόσο συνηθισμένα, τα σουρωτήρια είναι χαριτωμένα είδη κουζίνας που θα αποδειχθούν πολύτιμα περισσότερες από μία φορές.
35 text.x_products