Κανένα ιταλικό δείπνο δεν είναι έτοιμο αν δεν πασπαλίσεις τυρί στο τέλος του μαγειρέματος. Και κατά τη διάρκεια. Και με τυρί στην αρχή. Γι' αυτό χρειάζεσαι έναν τρίφτη τυριού, ώστε όλοι όσοι έχουν την τιμή να δοκιμάσουν τα πιάτα σου να έχουν πάντα έναν πρόχειρο και να πασπαλίζουν φρεσκοτριμμένη παρμεζάνα στα μακαρόνια ή το ριζότο τους όποτε το επιθυμούν – ακόμα και πριν από κάθε μπουκιά!
Οι ειδικοί τρίφτες παρμεζάνας είναι μικροσκοπικοί και εύχρηστοι, ώστε να μπορούν να χρησιμοποιηθούν ακόμα και κατά τη διάρκεια ενός γεύματος, ενώ ταυτόχρονα είναι πολύ κοφτεροί για να αντιμετωπίσουν τα σκληρά τυριά. Θα βρείτε μικρούς τρίφτες σε παραδοσιακό σχήμα, καθώς και κώνους ή ημισφαίρια. Πολλοί από αυτούς συνοδεύονται από ένα κουτί για τριμμένη παρμεζάνα, ενώ άλλοι απαιτούν ένα ξεχωριστό δοχείο για το τυρί. Αν προτιμάτε το τυρί σας σε κομμάτια, ρίξτε μια ματιά στη συλλογή μας από μαχαίρια τυριού. Καλή απόλαυση!
37 text.x_products
16,49 €
Boska
Αποστολή εντός 3 εργάσιμων ημερών