Όποιος έχει φτιάξει έστω και μία φορά σπιτικές μαρμελάδες, έχει βιώσει από πρώτο χέρι ότι το παραδοσιακό χωνί δεν είναι αρκετό για να μεταφέρει τη μαρμελάδα από την κατσαρόλα στο βάζο... Σας ακούγεται γνώριμο και όχι και τόσο ευχάριστο; Έχοντας μάθει από την εμπειρία, ας ποντάρουμε σε ένα εργαλείο για τους επαγγελματίες της μαρμελάδας - το χωνί για βάζα.
Το χωνί για βάζα χαρακτηρίζεται από το φαρδύ του άνοιγμα, το οποίο δεν βουλώνει ούτε με παχύρρευστη μαρμελάδα ούτε με μαρμελάδα με κομμάτια φρούτων. Η χρήση του είναι εύκολη, βολική και ευχάριστη. Απλά το τοποθετείτε στο βάζο, γέρνετε την κατσαρόλα και... τελειώσατε! Μπορείτε να βιδώσετε το βάζο και να ξεκινήσετε το στάδιο της παστερίωσης. Αν ψάχνετε για άλλα αξεσουάρ για κονσέρβες, ρίξτε μια ματιά στις κατηγορίες μας με βάζα, πώματα, μπουκάλια, αποπυρηνωτές, ανοιχτήρια βάζων - με εμάς, η παρασκευή μαρμελάδων και κονσερβών είναι καθαρή (και γλυκιά) απόλαυση.
7 text.x_products